Lezingen, cursussen en studiedagen

Wij delen onze kennis graag

Bij Talentissimo blijven we altijd doorleren over (hyper)hoogbegaafdheid gerelateerde thema’s. En die kennis delen we graag met jou! Er zijn heel veel thema’s waarover we graag de diepte met je in willen gaan. Dit doen we bij ons op locatie in Zeist, online én op aanvraag op een locatie bij jou in de buurt.

Webinars en lezingen

Op donderdagavond hosten we met grote regelmaat lezingen (in Zeist) en webinars van Talentissimo-experts en andere hoogbegaafdheidsdeskundigen van over de hele wereld. Er komt een veelheid aan thema’s voorbij, van luchtig tot heel serieus en van beginners tot hooggevorderden. Zowel ouders als professionals (of mensen met een dubbele rol :-)) zijn van harte welkom. Wil je zien welke webinars en avondlezingen er nu op de agenda staan? 

Cursussen

Als een onderwerp verdieping en/of oefening vraagt, ontmoeten we elkaar graag in levende lijve. Ook met de Corona-maatregelen gaan de cursussen, aangepast, gewoon door. Met gasttrainers en Talentissimo-trainers samen gaan we de diepte in om nieuwe thema’s eigen te maken en te verkennen wat we hiermee kunnen in de praktijk. De cursussen zijn bedoeld voor professionals (en studenten) uit onderwijs, begeleiding en GGZ. Deze cursussen staan er momenteel op de agenda:

Studiedagen, workshops en lezingen op locatie

Is het voor jou en/of jouw omgeving niet prettig of haalbaar om online of in Zeist aan te sluiten? Haal Talentissimo dan naar je toe! Met onze eigen sprekers reizen we Nederland en Vlaanderen door om studiedagen, workshops en lezingen te verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spreken op congressen, scholen, bij zorginstellingen of voor oudergroepen. Heb je interesse?

De reeks trainingen sloot aan bij de vragen die er zijn, de trainer was daarin oordeelloos, waardoor ik voldoende veiligheid ervaar om mijn vragen te stellen. Ze staat boven de materie en heeft veel kennis en informatie. Is ook eerlijk in wat ze niet weet en staat open voor kennis met elkaar delen.”

R, ambulant begeleider bij een jeugdzorgorganisatie

“Ik geef deze reeks studiedagen een 9. Ik vind Femke, de trainer van Talentissimo, erg prettig als persoon en haar toegankelijke en laagdrempelige manier van communiceren over dit complexe onderwerp. Het onderwerp (hyper)hoogbegaafdheid vind ik erg complex en ingewikkeld, zeker om dit te vertalen in de gezinnen waarmee ik werk. Vandaar dat ik erg uitkeek naar deze trainingen. De combinatie van theorie, tips voor boeken/spellen/sites en de praktische tools en tips heb ik als zeer prettig ervaren.”

A, intern begeleider op een basisschool 

Talentissimo is er voor je met: 

Ook interessant:

  • IQ-test voor (vermoedelijk) hoogbegaafden: SCALIQ
  • Recruitmentbureau voor hoogbegaafde volwassenen: InterIQ
  • Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen: IHBV
  • Vereniging voor hyperhoogbegaafde volwassenen: Triple Nine Society

Talentissimo

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Odijkerweg 58 in Zeist

Begeleiding en diagnostiek kan plaatsvinden bij Talentissimo in Zeist of op locatie. Diagnostiek is ook mogelijk bij Talentissimo in Zwolle.

KvK: 81312474
AGB-code: 98105362