Activiteit voor kinderen: In debat in de Tweede Kamer

In debat in de Tweede Kamer

Over deze middag

We gaan op bezoek in de Tweede Kamer! En dan niet de gewone rondleiding, maar… behind the scenes. We zijn namelijk te gast bij Rudmer Heerema, Tweede Kamerlid en van dichtbij bekend met de Talentissimo-doelgroep. Rudmer heeft in de Tweede Kamer de portefeuille van allerlei soorten onderwijs, van primair en voortgezet tot passend en speciaal. We kennen hem onder meer van de motie over de bekostiging van hb-onderwijs. We kunnen dus wel zeggen dat hij zich écht inzet voor de (hyper)hoogbegaafde doelgroep!
Aan het begin van de bijeenkomst maken we samen stellingen: wat willen we van Rudmer Heerema weten, of wat kan er nog beter in het onderwijs voor hyperhoogbegaafde kinderen? Dan krijgen we een ‘behind the scenes’ rondleiding, gevolgd door een gesprek en debat met dit bijzondere Tweede Kamerlid. Meer over Rudmer lees je hier, onder meer wat hij in zijn vrije tijd doet.

Praktische informatie:

  • 25 september 2019, van 14.00-16.30 uur. Let op: bij politieke noodsituaties kan dit moment verzet worden.
  • Locatie: Tweede Kamer, Den Haag
  • Route: OV voor de deur, parkeren bij parkeergarage ‘Plein’.
  • Groep: er is plek voor maximaal 20 hyperhoogbegaafde kinderen van 7 tot 11 jaar.
  • Kosten: €50 per kind (inclusief BTW, inclusief lekkers & materiaal), vooraf over te maken. Kun je het niet betalen? Dan kunnen we altijd kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen, neem contact op.
  • Begeleiders: Femke Hovinga & Mijke van Poppel

Talentissimo

Bezoekadres (alleen op afspraak): 
Steynlaan 30 in Zeist

Begeleiding kan plaatsvinden bij Talentissimo in Zeist, maar ook op locatie bij cliënt of school, of bij onze praktijk in regio Oss.

14 + 5 =