Talentissimo voor volwassenen

Hyperhoogbegaafd zijn is anders dan gemiddeld – zelfs anders dan hoogbegaafd zijn. Het is dan ook niet zo gek dat je je anders voelt. Je hebt op alle fronten meer: meer gevoeligheid, meer denkkracht en daarmee soms ook meer frustratie en meer overprikkeldheid. De complexiteit in jou en de complexiteit die dit geeft ten opzichte van je omgeving geven mogelijkheden voor diepgang en een betekenisvol leven op meerdere lagen.

Talentissimo helpt je verder in je zoektocht naar informatie, een bewustere zelfreflectie en positief inzetten van je autonomie. Passend bij jou wordt er ‘out of the box’ gedacht en vooral gekeken naar het doel bereiken in een veilige en prettige setting. Je kan zijn wie je bent en samen werken we aan het worden van de beste versie van jezelf.

Wil je weten of er een klik is? Neem dan contact met ons op voor vragen en/of een intake.

Coaching

Ook als hyperhoogbegaafde volwassene kun je bij Talentissimo terecht. Bijvoorbeeld bij Marlies. Zij heeft als observator van het leven een grote interesse in een rijk gevoelsleven en complexiteit in mensen. Uit ervaring weet ze hoe het voelt om interne worstelingen te hebben, vast te zitten en je anders te voelen. En ze kent vele handvatten om stappen te zetten naar je eigen authenticiteit en communicatie hierin naar jezelf en naar je omgeving.

Intelligentieonderzoek

Wil je zelf een IQ-test doen? Bijvoorbeeld uit nieuwsgierigheid naar je score of om te kijken of je lid zou kunnen worden van een vereniging zoals Mensa of de Triple Nine Society? Je bent van harte welkom voor intelligentieonderzoek bij Talentissimo.

  • Intakegesprek
  • Intelligentieonderzoek met de WAIS-IV
  • Verslag met daarin een scorerapport en de observaties vanuit het onderzoek
  • Nagesprek waarin het verslag inhoudelijk met je wordt besproken
  • Kosten: €750,-

Lezingen en webinars

Bij Talentissimo blijven we altijd doorleren over (hyper)hoogbegaafdheid gerelateerde thema’s. En die kennis delen we graag met jou! Bijvoorbeeld tijdens onze webinars.

Activiteiten voor volwassenen

Talentissimo organiseert regelmatig leuke en leerzame activiteiten voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden. Kijk bij de activiteiten voor meer informatie.

Talentissimo is er voor je met: 

Ook interessant:

  • IQ-test voor (vermoedelijk) hoogbegaafden: SCALIQ
  • Recruitmentbureau voor hoogbegaafde volwassenen: InterIQ
  • Instituut Hoogbegaafdheid Volwassenen: IHBV
  • Vereniging voor hyperhoogbegaafde volwassenen: Triple Nine Society

Talentissimo

Bezoekadres (alleen op afspraak):
Odijkerweg 58 in Zeist

Begeleiding en diagnostiek kan plaatsvinden bij Talentissimo in Zeist of op locatie. Diagnostiek is ook mogelijk bij Talentissimo in Zwolle.

KvK: 81312474
AGB-code: 98105362