Talentbegeleiding in Zeist, Oss of op locatie

Talentissimo begeleidt (hyper)hoogbegaafde kinderen en jongeren, hun ouders, scholen en andere betrokkenen. Dit in de Talentissimo praktijken in Zeist, Oss, op school of aan huis (door heel het land). De Talentissimo coaches en begeleiders zijn opgeleid tot talentbegeleider met een specialisatie in de kleine groep van hyperhoogbegaafde (145+) kinderen. In deze context begeleiden ze scholen, ouders en kinderen.

Zegt je kind wel eens:

  • Hoe kan ik mijn hoofd leegmaken?
  • School is sa-haaaai!
  • Ik heb zoveel last van geluid/licht/andere prikkels
  • Ik heb weinig/geen vriendjes en vriendinnetjes (zelfs niet in de plusklas of in het hb-onderwijs)
  • Andere mensen snappen mij en mijn grapjes niet
  • Ik voel me anders

Hyperhoogbegaafd zijn is anders dan gemiddeld – zelfs anders dan hoogbegaafd zijn. Het is dan ook niet gek dat je kind zich anders voelt. Je kind heeft op alle fronten meer: meer gevoeligheid, meer denkkracht en daarmee soms ook meer frustratie en meer overprikkeldheid. Zowel voor je kind als voor jou en de rest van je gezin.

Talentissimo focust op hoe je kind zijn of haar hyperhoogbegaafdheid en gevoeligheid positief in kan zetten. Dit kan met allerlei technieken en tools, variërend van gesprekken tot methodes of… tekenen en taart bakken. Passend bij het kind wordt er ‘out of the box’ gedacht en vooral gekeken naar het doel bereiken in een veilige en prettige setting. Je kind kan zijn wie hij/zij is en samen werken we aan het worden van de beste versie van hem- of haarzelf.

Ben je ouder van een hyperhoogbegaafd kind en op zoek naar een sparringpartner of begeleider? Ook dan kunnen we je verder helpen in een traject op maat.

Wil je weten of er een klik is en of Talentissimo jou of jouw kind kan begeleiden? Neem contact op voor vragen en/of een intake.