Webinar: “Nature versus Nurture; DNA makes us who we are!”

Over de webinar DNA & hoogbegaafdheid

Zijn er genen voor hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit? En in hoeverre zijn deze twee persoonlijkheidskenmerken overerfbaar van (groot)ouder op kind? Deze vragen staat centraal in deze speciaal vormgegeven webinar van Talentissimo in samenwerking met Albert Akkermans van Goldmen Genetics. We hebben het kortom over “Nature versus Nurture; DNA makes us who we are”.

Al tientallen jaren zijn wetenschappers op zoek naar de voorspellende waarden van ons menselijk genoom voor persoonlijkheidskenmerken, intelligentie en talent. De laatste jaren is het wetenschappelijk onderzoek naar “genetic behaviorism”, mede ook door de sterke kostendaling van genome sequencing, in een stroomversnelling gekomen. Tijdens deze webinar duiken krijg je de basis mee van DNA en hoogbegaafdheid.

Over de spreker: Albert Akkermans

Albert Akkermans is een pionier op het gebied van DNA-onderzoek, met name op het gebied van leiderschap en het bedrijfsleven. Met meer dan tien jaar ervaring in onderzoek én praktijk leidt hij inmiddels Goldmen Genetics, één van de leiders op het gebied van DNA-onderzoek binnen Europa. Albert is een veelgevraagd spreker over de hele wereld en we zijn dan ook erg blij dat we hem in deze samenwerking mogen verwelkomen!

Praktische informatie:

  • 18 juni 2020, 20 uur.
  • Deze webinar is bedoeld voor mensen met een interesse in (hyper)hoogbegaafdheid en DNA. Je hoeft geen eerdere ervaring te hebben met het thema DNA.
  • Locatie: online, je hebt geen moeilijke programma’s of apparatuur nodig. Meer info per mail.
  • Kosten: een gesuggereerde bijdrage van €10. Als je dit niet kunt betalen vanwege financiële problemen, ben je alsnog welkom.