Gezocht: programmeerheld

15 dec 2020Achtergrond, Nieuws, Vacatures

Gezocht: programmeerheld

15 dec 2020

We zoeken een technische held! Of eigenlijk: een programmeerheld. Dit is een eenmalig project, dus het gaat niet om een loondienstverband. Het maakt ons niet uit hoe oud je bent, welke werkervaring je hebt, of je een man of een vrouw bent… als je dit kunt en leuk vindt ben je van harte welkom. Het enige dat je moet weten is dat we geen gigantisch budget hebben (als je honderd jaar ervaring hebt en -begrijpelijkerwijs- hoge uurprijzen hebt kunnen we je helaas niet betalen :-(), maar dat we wel heel graag meedenken over hoe we de balans in evenwicht houden. 

Er is een vraag naar front-end en back-end kennis, het mag in één persoon zitten maar als je één van de twee kunt mag je ons zeker ook contacten. Mail ons via info @ talentissimo.nl. Hopelijk tot ziens! 

Front-end:

– Inlog maken in een platform/omgeving. Met een methode om steeds mensen toe te voegen. Mag ook een bestaande pakket/module zijn waar enkele aanpassingen aan worden gedaan. Belangrijk is dat ingelogde mensen de volgende dingen kunnen doen in de inlogomgeving:
    – Enkele algemene documenten inzien (voor alle testers hetzelfde, maar niet voor openbaar)
    – Een test afnemen / invoeren (meerdere multiple choice vragen en enkele open vragen, een afname kan worden samengevat in een .csv file)
    – Overzicht van testen die ingevoerd zijn, die wachten op scoring, en die al gescoord zijn.
    – Een persoonlijke ‘map’ inzien waar gescoorde testen verschijnen (.pdf), deze downloaden
Backend:
    – Uitvoeren/runnen van een R script zodat afgenomen testen (.csv file) worden gescoord, dit output een data file (textbestand)
    – Uitvoeren/runnen van een LaTeX script zodat gescoorde testen worden omgezet in een .pdf
    – .pdf van gescoorde test in juist ‘map’ van tester plaatsen zodat deze ingezien en gedownload kan worden    
    – Registratie van het aantal scoringen per tester i.v.m facturatie
Benodigde skills: Ervaring met bouwen van websites met inlogomgeving (front-end) en ervaring met het aanroepen van externe software/scripts binnen een webserver (back-end)